OOGKLINIEKEN

Oogklinieken, oogziekenhuizen, ooglaserpraktijken en oogartsen vinden op plaats.

oogklinieken.nl

Oogziekenhuis Zonnestraal

 

Oogziekenhuis Zonnestraal
Vestigingen: Amsterdam, Hilversum, Lelystad, Doetinchem, Emmeloord, Amersfoort, Hoogeveen, Haarlem en Zaandam
Tel.: 0888 777777 - Fax: 0888 777700
www.oogziekenhuiszonnestraal.nl

Algemene informatie over Oogziekenhuis Zonnestraal

Oogziekenhuis Zonnestraal is een zelfstandig oogziekenhuis met verschillende vestigingen in Nederland. Wij richten ons specifiek op innovatie en kwaliteit, zowel op medisch vlak als in het contact met onze patiŽnten. Met als missie het leveren van hoogwaardige oogheelkundige zorg op een economisch verantwoorde basis.

Vanaf de oprichting in 2004 biedt Oogziekenhuis Zonnestraal behandeling voor vrijwel alle oogheelkundige aandoeningen als staar, hoge oogdruk, ouderdomsslijtage van het netvlies en netvliesafwijkingen bij suikerziekte.

Inmiddels worden hoogspecialistische behandelingen aangeboden op het gebied van kinderoogheelkunde, orbitachirurgie en vitreoretinale chirurgie.

Wij gebruiken daarvoor de meest geavanceerde technologie en apparatuur naast een vooruitstrevend kwaliteitssysteem. Dit resulteert in zeer korte wachttijden, minder belastende en tijdrovende onderzoeken en een beter eindresultaat.

De behandelingen worden door de verzekeraars vergoed. Daarnaast leveren wij niet-verzekerde zorg zoals bijzondere lensimplantaties en ooglidcorrecties die, in tegenstelling tot plastische chirurgie, uitgevoerd worden vanuit onze specifieke vakkennis van de anatomie rond het oog. Daarbij adviseren wij vanuit onze medische achtergrond en staan voor maximale kwaliteit en service.

Telefonische bereikbaarheid

Voor het maken van telefonische afspraken zijn wij van maandag tot en met vrijdag van 08.00 - 18.00 uur telefonisch bereikbaar via ons landelijke telefoonnummer 0888 777777.

Ook voor spoedgevallen na 18.00 uur en in het weekend zijn wij via dit nummer bereikbaar.

| links |
InformationStart Internet Concepts B.V., The Netherlands